NRK Meny
Fiskespyd
Foto: Fiskesprell

Fiskespyd

Fiskespyd er perfekt utemat, enten på grillen eller på en rist på bålet.

Slik gjør du

  1. Del laksen i terninger på ca. 3 cm.
  2. Del fiskekakene i fire og potetene i tykke skiver.
  3. Vask, rens og skjær paprika i store biter og squash i tykke skiver.
  4. Vask og del tomatene i to.
  5. Tre ingrediensene på grillspydene. Pensle med olje og dryss over litt salt og pepper.
  6. Grill fiskespydene til fisken er gjennomstekt.

Tips

ANBEFALTE FORBEREDELSER:

  • Vask, rens og kok potetene.
  • Vask, rens og del opp grønnsakene.
  • Skjær fisken i biter.
  • Pakk fisken sammen med et fryseelement.

UTSTYR: Skjærebrett, kniv, pensel, grillrist

VARMEKILDE: Grill, bål

Kilde: Fiskesprell (Helse- og omsorgsdepartementet, fiskeridepartementet og Norges sjømatråd)