Fiskegryte med sopp og grønnsaker

Fiskegryte med purre, gulrøtter, aspargesbønner og sopp.

Foto: melk.no

Fiskegryte med sopp og grønnsaker

Enkel og god fiskegryte som passer ypperlig til middag for liten og for stor. Her kan man variere med alle fiskeslag, både rød og hvit.


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Kok opp fiskekraften og la fisken trekke i kraften ca. 5 minutter.
Ta den opp.

Skjær opp grønnsakene og la dem trekke i fiskekraften til de er så vidt møre.
Ta dem opp.

Lag saus av smør, mel og fiskekraft. Smelt smøret i en kjele. Rør inn melet og spe med den varme fiskekraften og fløte/melk.
La det koke ca. 5 minutter.

Legg i fisk og grønnsaker og server fiskegryten nykokte poteter til.

Kilde: Opplysningskontoret for meieriprodukter