NRK Meny
Fiskeboller med tikka masala

Fiskebollene servert mellom to ristede brødskiver med salat, tikka masala og litt naturell yoghurt.

Foto: Camilla Tjønn Thingvoll / NRK

Fiskeboller tikka masala

Et saftig og godt smørbrød med salat, fiskeboller og indisk saus. Kokk Inge Johnsen varierer fiskebollene med tikka masala. Sausen kan du kjøpe ferdig på glass eller lage selv etter denne oppskriften.

Slik gjør du

Skjær fennikel og sjampinjong i skiver, løk i båter. Del fiskebollene i to på langs.

Fres grønnsakene i pannen. Stek med fiskebollene. Vend inn tikka masalasaus.

Stek to brødskiver med litt olje, salt og pepper. Legg en skive på tallerkenen og masse deilig salat på skiven.
Bruk en skje og legg den varme fiskebolle-tikka-masala på toppen. Avslutt med å legge den andre skiven over.

Tikka masala
Alle ingrediensene blandes sammen og kjøres opp med en stavmikser.

Tips

Inge Johnsen har flere varianter med fiskeboller.
Oppskrift:


Oppskrift:
Oppskrift:

Se også: Alle oppskriftene fra Inge Johnsen

Kilde: Inge Johnsen i Kveldsåpent, NRK1