Laster innhold, vennligst vent..
Fisk bakt i palmeblader

Palmeblader kan du få i en innvandrerbutikk. Rull fisken inn, den kan være åpen i sidene, og fest bladet med grillspidd. Hele pakken stekes på grillen.

Foto: DR

Fisk bakt i palmeblader med tortillas

Hvit fisk bakt i bananpalmeblader med tortillas og topping. Toppingen brukes både til fisken og i tortillaene. Anne Hjernøe bruker det hun har for hånden av løk, urter og gode smaker.

Slik gjør du

Smør toppingen på oversiden av fisken, pakk den inn i bananpalmebladet og lukk den med trespidd eller kjøttnåler. Stek fisken i bananpalmebladet på grillen.

Topping til fisk og tortillas
Bruk det du har til overs fra andre retter. Finhakk alle ingrediensene. Ha alle ingrediensene i en morter eller food processor og bland alt til en grov dip.

Tortillas med topping og cheddar
Kjøp en pakke tortillas eller bak dem selv. Smør dem ned toppingen og dryss over nyrevet cheddar. Brett tortillaene på midten og varm dem på begge sider i en tørr panne eller på grillen til de er gylne og sprø.

Tips

Se også: Oppskrifter fra Mat med Anne

Kilde: Anne Hjernøe i TV-serien Mat med Anne/DR