Nesten alt kan grilles, bare en fattig fantasi begrenser deg. Så fyr opp grillen og nyt dagene. Og husk: Jo større stykker, jo lengre steketid, og jo viktigere er riktig temperatur.
Lammestek
Det blir fest hvis du inviterer på grillet lammestek og grillet salat. Har du en god kulegrill er det en enkel sak. Til lammesteken kan du lage en saus av cashewnøtter og hvitløk.
«Hot» laks
Foretrekker du fisk på grillen, skal du prøve denne laksen. Krydre godt og server med brød og coleslaw.
Lammespyd
Kjenn på den greske stemningen når du serverer lammespyd med fetaost og tzatziki.
Luksuspølser
Piff opp den klassiske turpølsa! Den blir bedre når den pakkes inn i folie og får selskap av litt grønnsaker og urter. Kanskje prøver du deg på litt hjemmelaget ketchup?
Veganske fajitas
Marinerte soyamedaljonger blir sprø og deilige etter en tur på grillen. Finn fram godt tilbehør og kos deg med fajitas.
Grillet hvetebrød med ost
Nesten som en italiensk focaccia eller en hvit pizza. Brødet toppes med en god ost, vårløk og urter.
Ginos kyllingspyd
Kyllingspyd tilberedt på grillen sammen med en fantastisk bønnesalat. Dette er sunt og veldig godt!