Til frokost, lunsj og middag
For en fantastisk måte å tilberede egg på! Selv hvis du ikke kan lage mat, kan du lage cowboygryte. Så enkelt er det, lover kjendiskokk Kjartan Skjelde. Og best av alt, det tar bare 20 minutter.
Middag på 20 minutter
Tenk at det går an å lage en sheperd’s pie på bare 20 minutter! Med denne oppskriften lover Kjartan Skjelde at du skal få til nettopp det.
Pasta og laks
Kosemat kaller Lise Finckenhagen kremet pasta med laks. Laksen bakes i ovnen, mens du koker pasta og ordner sausen. Snart har du en god middag!
«Comfort food»
En perfekt bakt søtpotet i kombinasjon med vårløk, chili, bacon og rømme er så mye mer enn assosiasjoner til nattmat og mais i skjegget! Dette er comfort food på sitt aller beste, mener sørlandskokken Rolf Tikkanen Øygarden.
Enkel pastagryte
Alt-i-ett-gryte med pasta, kjøttsaus, masse gode smaker, minimal innsats og ikke noe oppvask. Prøv Lise Finckenhagens one-pot-pasta.