NRK Meny
Video Fårikål på ferie i Kina

VIDEO: Trond Moi viser hvordan du kan lage fårikål med ingefær, hvitløk og chili.

Fårikål på ferie i Kina

Trond Moi har chili, hvitløk og ingefær i denne utgaven av den tradisjonsrike retten. «Fårikål på ferie i Kina» har ingredienser med syre, noe som passer godt til fettet i fårikålkjøttet, mener Moi.

Slik gjør du

Nei, det er ingen spøk. Da matredaksjonen fant oppskriften i arkivet, spurte vi kokk Trond Moi om oppskriften på fårikål var alvorlig ment. Her kan du lese hva han svarte!

Legg alle ingrediensene lagvis, dryss over mel, hell på soyasaus og dekk med vann.

Kok opp, og la det småtrekke i to timer.

Server med frisk persille eller koriander på toppen.

Tips

(Oppskriften blei først publisert av NRK Sørlandet i 2010.)

Kilde: Trond Moi