Breiflabb med safransaus og blomkålkrem Denne festmiddagen kan lages til mange. Den stekte breiflabben serveres sammen med en silkemyk blomkålkrem og delikat blåskjellsaus med safran.
Dekonstruert terte Desserten har mange elementer og er tidkrevende å lage. Men gir du deg i kast med den, vil du garantert imponere gjestene dine.
Kikertburger på spinatvaffel Burgeren er laget med kikerter, sopp og nøtter. Den serveres på en vaffel med spinat i røren.
Bakt gresskar Det er viktig å bake gresskarene lenge nok, slik at de blir møre. Hvis ikke mister de noe av den gode sødmen.
Linse og sopp pai Dette er egentlig mer som en grateng. Den består av en slags linse og sopp-gryte i bunn og er gratinert med tahini og ost.
Krydderkokte jordbær med jordbærsuppe og mynteis Familien Lavoll i «Familiekokkene» krydrer jordbærene med kanel og stjerneanis og serverer dem sammen med hjemmelaget is.
Hjemmelaga pølser og tomatmarmelade Allehånde, ingefær, nellik, muskat, pepper og einebær gir pølsene en smak av jul.
Ribbe med tapenade Familien Lavoll gjør en vri på juleribba. De lager en tapenade som de legger under den sprø svoren når ribba serveres.