Slik gjør du
Bland alle ingrediensene og sett kaldt en stund.
Drypp over litt olivenolje før servering.
Passer til det meste av kjøtt, fisk, kylling, ris eller annet godt.
Tips
Får du ikke tak i tyrkisk yoghurt, bruk gjerne yoghurt naturell.
Tzatziki er består av tykk yoghurt og agurk. Lettvint å lage og passer til utallige retter. Nydelig som tilbehør til hjemmelaget focaccia, også godt til kjøtt- og fiskeretter, salater og som dipp til snacks.
Bland alle ingrediensene og sett kaldt en stund.
Drypp over litt olivenolje før servering.
Passer til det meste av kjøtt, fisk, kylling, ris eller annet godt.
Får du ikke tak i tyrkisk yoghurt, bruk gjerne yoghurt naturell.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.