Laster innhold, vennligst vent..

Endivie med gorgonzolakrem

De skålformede bladene til endivie er perfekte til en liten munnfull med en krem av god blåmuggost og et dryss av eple og valnøtter.

Slik gjør du

Rør sammen en krem av ost og crème fraîche. Den skal være rørt helt jevn, ingen klumper med ost. Smak til med eddik, salt og pepper. Ha det i en sprøytepose med f.eks. en tyll med riller og legg massen i kjøleskapet.

Skjær eplene i små terninger, max 2–3 mm, og hakk valnøttkjernene. Brekk blader av endiviesalatene og legg dem med «skålen» oppover. Sprøyt på en passe mengde ostekrem og dryss over epleterninger og hakkede valnøtter. Serveres straks.

Tips

Flere oppskrifter: Munter mat, sesong 4

Kilde: «Munter mat», orig. tittel «Spise med Price» © Copyright DR