NRK Meny

En mer meksikansk taco

Her oppfordrer Sunniva Røed Marroquin deg til å lage tacoen litt mer meksikansk.

Slik gjør du

Skjær kjøttet i så tynne skiver som mulig. Legg lagvis i en dyp tallerken, med litt salt og presset limesaft. Pass på at marinaden kommer til overalt. Sett kaldt i 1/2 time.

Hakk løk og koriander, skjær lime i båter.

Stek kjøttet raskt i varm panne med litt solsikkeolje og hakk det opp i mindre biter. Hold varmt. Serveres på tortilla smurt med bønnestuing og toppet med f. eks. salat, guacamole, koriander, løk , chilesaus og fetaost etter smak.

Blir det tortilla til overs, kan du servere noen quesadillas ved siden av. Que aproveche!

Tips

Oppskrift:

Oppskrift:

Oppskrift:

Kilde: Sunniva Røed Marroquin i TV-serien Matlyst