I vår serie om OL-mat, ønsker vi å presentere enkle retter som gjør seg foran TVen i disse olympiske tider.
Denne eggepanna har til og med gresk bakgrunn, så den passer perfekt til kveldssendingene fra OL i Athen. Vi håper det smaker.
PS.Faller ikke denne i smak, kan du klikke deg inn på vår OL-samling her: ALT OM: OL-MAT.
Du trenger:
6 stk. egg
6 ss vann
salt og pepper
2 stk. tomat
½ gl fetaost
1 båt hvitløk , stekt
flat persille
Slik gjør du:
Hell sammenpisket egg, vann, salt og pepper i en middels varm stekepanne. La eggeblandingen stivne noe. Legg på tomatskiver, fetaostterninger og skiver med stekt hvitløk.
La eggepannen stivne helt, gjerne under lokk. Pynt med flat persille, og server. Gjerne sammen med godt brød.
Oppskriften er fra Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt.