Duften av nybakt

Rachel Allen lager perfekte kaker, terter, pai og gode brød. Her får du oppskriftene fra «Duften av nybakt».

Rachel Allen
Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»
Fairy cakes

Fairy cakes

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»
Rachel Allen

Rachel Allen

Foto: Fra tv-serien «Duften av nybakt»
Bagels

Bagles

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»
Appelsinkake

Appelsinkake

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»
Bakt eggekrem med brunt sukker

Bakt eggekrem med brunt sukker.

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»
Marengsrullekake med kirsebær

Marengsrullade med kirsebær.

Foto: Fra TV-serien «Duften av nybakt»

Rachel Allen har gått på Ballymaloe Cookery School som ligger i nærheten av Cork på sørkysten av Irland. Hun vokste opp i Dublin men bor nå med mann og barn i Cork. Rachel er en travel TV-kokk, forfatter, journalist og mor. Dessuten underviser hun på Ballymaloe.

Rachel Allen har laget flere matlagingsserier for TV.

  • Duften av nybakt (orig. tittel: Rachel Allen: Bake!),
  • Rachel's Favourite Food
  • Rachel's Favourite Food for Friends
  • Rachel's Favourite Food at Home

Hun har gitt ut flere kokebøker, skriver i aviser og er fast gjest i TV-programmer i England og Irland.

Rachel Allens matlaging er fremfor alt praktisk, enkel, men deilig mat, ideelt for familie og venner. BBC beskriver henne som en «irsk matlagingsdronning».