Ingredienser:
1 pk sitrongelé
1,5 dl kokende vann
saft og revet skall av 1 lime
4 dl kondensert melk (Vikingmelk), avkjølt
Pynt:
1,5 dl kremfløte, pisket
sitronskiver
limeskiver
Slik gjør du:
Kle en 1 liters brødform med plastfolie. Løs opp geleen i det kokende vannet og bland i limesaft og revet limeskall. La det hele avkjøles.
Pisk i mellomtiden den kondenserte melken til dobbelt volum, og pisk deretter inn den avkjølte geleen litt etter litt.
Hell geléblandingen opp i den plastkledte brødformen og sett den i kjøleskapet for å stivne, ca 2-3 timer.
Velt den ferdige fromasjen over på et serveringsfat og pynt med pisket kremfløte, sitronskiver og limeskiver.
Èn porsjon inneholder:
Energi 162 kcal
Proteiner 5 g
Karbohydrater 15 g
Fiber 0
Total fettmengde 8 g
Mettet fett 4 g
Natrium 100 mg