Stikkelsbærkompott med hvit kanelkrem Stikkelsbærkompott er en klassiker. Med en hvit kanelkrem kan det fort bli en spennende og annerledes dessert.
Sjokoladekake med blåbær Blåbærdrøm med hvit sjokolade i kremen. Det er lurt å lage det meste av kaken dagen før den skal serveres. Når det er gelatin i kremen kan hele kaken fryses. Du kan ha den i fryseren en ukes tid.
Kirsebærtårn Å spise kirsebær med de store, heter det. Men det går også fint å gjøre det med de mindre. Lag dessert med kirsebær og små mandelkaker og spis kirsebærene med hvem du vil.
Hjemmelaget jordbærsyltetøy Smaken av sol og sommervarme på et glass jordbærsyltetøy slik som mormor laget det. Det er lykken.
Sjokoladedråpe med plommesyltetøy Sjokoladedessert som må forberedes i god tid. Det trengs tålmodighet og vilje, men resultatet av anstrengelsene blir desto flottere.
Lun sjokoladefondant med rosesorbé Sjokoladefondant med blødende hjerte kalles sjokoladekaken hvor midten er rennende og flyter ut når du skjærer den over. Sjokoladefondanten serveres med sorbé med smaken av roseblader.
Hjemmelaget hylleblomstsaft Når det er høysommer er det bare å få plukket blomstene fra svarthyll og lage en herlig drikk. Hjemmelaget hylleblomstsaft er en hit på stranden – og som gave.
Rabarbracupcakes Det er mange som mener det er forskjell på cupcakes og muffins. Blant annet har cupcakes icing på toppen. Det har ikke muffins. Men vi bryr oss ikke, for begge deler smaker deilig. Prøv Mette Blomsterbergs oppskrift og finn ut om du er enig.
Pannekakesekk med jordbærparfait og jordbærpuré Jordbærdesserten må forberedes dagen før servering. Jordbærparfaiten skal fryses og serveres innpakket i pannekake.