Laster innhold, vennligst vent..
Lisbeths frikadeller

Frikadeller etter Lisbeth Ubbesens oppskrift.

Foto: Fra TV-serien Munter mat / DR

Danske frikadeller

Danske frikadeller kan lages på mange måter. Her er frikadellene Lisbeth Ubbesen laget til brødrene Price – med Adam og James' kommentarer.

Slik gjør du

Hakket svinekjøtt røres sammen med resten av ingrediensene. Farsen skal være myk, men ikke flytende. Mengden av melk må justeres. La farsen hvile en times tid i kjøleskapet før frikadellene formes. Stek frikadellene i en blanding av smør og olje.

(Vi pleier å rive løken fint, og smake til farsen med revet muskat og litt allehånde. Vi bruker også brødrasp i stedet for mel. Det trengs cirka to desiliter brødrasp til denne porsjonen. Dette er en smaksak. Hver husholdning sin frikadelle!)

Kilde: Brødrene Price i tv-serien Munter mat (Spise med Price) / DR