Stekt asparges med zhoug Stekte asparges smaker fantastisk, og her får du en super oppskrift på spicy asparges med hjemmelaget chilipasta. Det eneste du skal tenke på, er at du ikke må spare på krydderet.
Konfitert fennikel Det er ikke bare andelår som kan konfiteres. De aller fleste robuste grønnsaker egner seg også godt. Konfitert fennikel er en fantastisk lunsjrett, servert sammen med et glass sider og litt ristet brød.
Glaserte beter med burrata Delikat, myk italiensk burrataost i bunn med glaserte gulbeter og rips. Det blir en både søt og syrlig vegetarrett med mange fine farger til middagsbordet.
Purretornado Purre er lekkert tilbehør til fisk, kylling eller kalkun som både smaker godt og har mye kostfiber og vitaminer. Den blir ekstra festlig når du snurrer den opp som en tornado.
Terte med endiver Her har du en kjapp rett som vil imponere gjestene dine. Den er enkel å lage og passer inn i de fleste menyer.
Bakt sellerirot med waldorfinspirert tilbehør Den knudrete, rare roten blir kjempegod når du baker den i ovnen. La den få følge av eple- og rødløkskompott og en god smørsaus. Når du topper med et garnityr som er inspirert av en klassisk Waldorfsalat, blir det festmat.
Bruk hver dråpe, så lenge melken er god. Vit at melken kan være holdbar lenge etter datoen på kartongen. Det er økonomisk og klokt å bruke alt. Vi feirer verdens melkedag med herlige oppskrifter på melk. Av Ingvill Bjorland
Palacinke, pannekaker fra Balkan Palacinke er tynne pannekaker som er populære på Balkan. Passer til å fylles med noe godt og serveres som dessert.
Firkløverkake Denne kaken er enkel å lage, og den blir muligens familiens nye favoritt. Her er det mye godt på en gang - en saftig mandelbunn, hjemmelaget vaniljekrem og et tykt lag med firkløverglasur.
Havrebrød Maggi Gausels havrebrød har blitt viden kjent, fordi det er så enkelt å smelle sammen og smaker så godt. Men best av alt er det sunne innholdet i brødet.
Kyllingtomatgryte med poteter En gryte som lager seg selv er perfekt i hverdagen. Alt du trenger å gjøre er å blande alt i gryten og la den stå og putre i en halvtime.
Våre mest populære middagar Kva skal vi ha til middag? Du treng ikkje lure lenger. Dette er dei ni mest populære middagane våre i 2022. Vi unner deg å prøve desse. Dette er verkeleg gode saker. Av Siri Bjelland Berven og Ingvill Bjorland