Slik gjør du
Skjær grønnsakene i tynne strimler på mandolin eller ostehøvel. Legg strimlene i kaldt vann.
Visp crème fraîche til en luftig krem. Ha i revet pepperrot og salt. Server dippen til grønnsakene.
Sunn snacks-alarm: Crudité er en enkel fransk rett som består av rå grønnsaker som dyppes i vinaigrette eller en annen dipp. Denne gangen gulrøtter og fennikel og en luftig dipp med pepperrot.
Skjær grønnsakene i tynne strimler på mandolin eller ostehøvel. Legg strimlene i kaldt vann.
Visp crème fraîche til en luftig krem. Ha i revet pepperrot og salt. Server dippen til grønnsakene.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.