Slik gjør du
Rist brødet eller stek det gyllent i en stekepanne med litt smør på litt god varme så det blir crispy og deilig.
Stek baconet i ovnen på 180 grader i cirka 10 minutter til det er sprøtt. Legg det nystekte baconet på kjøkkenpapir for å fjerne overflødig fett.
Ha olje i stekepannen og brun kyllingfiletene så de får stekeskorpe. Sett filetene inn i forvarmet stekeovn i 10-12 minuter på 175 grader. Når kyllingen er ferdig, så la den få hvile 10 minutter på kjøkkenbenken før du skjærer i kjøttet.
Ha aioli på hver brødskive.
Monter sandwichen umiddelbart! Start med salat, sylteagurk og tomat i skiver, ha på lunt kyllingbryst og litt revet parmesan. Deretter en ny skive med aioli, sylteagurk, tomat, kylling, bacon og parmesan.
Press sandwichen sammen og skjær opp i trekanter. Serveres lun med mange servietter og gjerne noen sprø pommes frites.
Aioli
Finhakk hvitløken. Bland den med majones og rømme. Smak til med salt, pepper og litt nypresset sitronsaft.