Choucroute garnie
Foto: FRA TV-SERIEN MUNTER MAT (SPISE MED PRICE) / DR

Choucroute garnie

En skikkelig gryterett fra brødrene Price som vist i serien Munter mat.


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Skjær løken i skiver, hakk hvitløken, og stek dem til de er myke i svinefettet. Ikke til de blir brune.

Tilsett surkålen, som er lett utvannet. (hvor mye er en smakssak)

Legg til epler, einebær, pepper og hvitvin og bland godt. La det småkoke på svært lav varme i omtrent en time.

Legg flesket og hamburgerryggen i gryten, og dekk det med kålen. Legg på lokket og la det koke i halvannen time.

Legg i pølsene og la retten stå i ennå en halv times tid.

Anrett kålen på et stort fat med kjøttet og pølsene over. Server med kokte poteter, sterk dijonsennep og kald hvitvin.

Kilde: James og Adam Price i tv-serien Munter mat (Spise med Price) / DR