NRK Meny
Chilimarinert kylling med scampi

Chilimarinert kylling med scampi servert med bønner.

Foto: www.egg.no

Chilimarinert kylling med scampi

Små chili er sterkere enn store chili. La din egen smak avgjøre hvor sterkt det blir. Kylling med scampi og chili serveres med bønnstuing.

Slik gjør du

Del kyllingene i serveringsstykker.
Bland sammen marinaden i en plastpose, legg i kyllingstykkene og knyt igjen posen.
Mariner i 3–4 timer i kjøleskap.

Legg kyllingstykkene i en stor ildfast form eller en langpanne og stek ved 160 °C i 30–40 minutter.

Mens kyllingen steker kan du gjøre alt klart til å steke krepsehalene.

Finhakk de røde chilipepperne og bland med ketchup, salt og pepper.
Like før kyllingen er ferdig pensler du rekene og steker dem i olje i en panne i ca. 5 minutter eller til rekene er ferdig stekt.

Tips

Serveres med bønnestuing.

Oppskrift:

Kilde: www.egg.no