Slik gjør du
Stek kjøttet i en veldig varm panne uten fett. Stek den på alle kanter. Gni den inn med grovt salt etterpå. La kjøttet ligge et kvarter, og tørk så av saltet. Oppbevar kjøttet i plastfolie i kjøleskap.
Vask og kok betene i rikelig med vann, sammen med krondill. Legg til side en polkabete og en krondillblomst til bruk til pynt. Skjær polkabeten i syltynne skiver og legg skivene i iskaldt vann.
Når betene er møre (test med en gaffel eller kniv) tas de opp og legges i en skål med kaldt vann. La dem ligge i det kalde vannet i cirka ett minutt, og skrell betene med fingrene.
Skjær betene i grove biter, og legg dem i en skål. Press sitronen, og ha noen dråper rapsolje over betene.
Skjær kjøttet i tynne skiver, og legg på serveringsfat. Legg på betene. Pynt med kapers, blomkarse, krondill og pepper. Press gjerne mer sitron over tallerkenen, og drypp over litt kaldpresset rapsolje.