Camembert med rosmarinhonning og pecannøtter
Foto: Marie Melgård / NRK

Camembert med rosmarinhonning og pecannøtter

Slik gjør du

Varm ovnen til 225 ºC.

Skjær forsiktig av det øverste "lokket" på osten.

Grovhakk nøttene og trykk dem fast på osten. Bak osten i ovn i ca. 5 minutter eller til osten begynner å sprekke.

Varm honningen i en kasserolle sammen med aprikosene og rosmarinblader.
Hell den varme honningen over osten rett før servering.

Tips

Vinforslag

20314 Riesling QbA 2006
Dönnhof
Nahe, Tyskland
Kr 115,00

32468 Chimay Trappist Blue
Bieres de Chimay
Belgia. Kr 49,10

33230 Sancerre le Chatillet 2006
Balland-Chapuis ,Loire Frankrike
Kr.165,00

2653 Aass Bock
Aass Bryggerier
Drammen, Norge.
Kr 26,-

10602 Bourgogne Rouge Pinot Noir 2006
Derey Freres
Burgund, Frankrike.
Kr 185,80