Rør sammen 1 kg mel med en liten håndfull sukker og en liten håndfull salt. Ha i to pk tørrgjær. Ha i litt over en halv liter med lunkent vann. Rør sammen, og kna ut deigen. Del i to.
Med skinke, egg, tomat og mozarella
Jamie lager brunch-brød med ost, skinke, egg og tomat. På toppen strør han litt parmesan.
Ta den ene deigklumpen og kjevl den ut til den ser ut som en avlang, firkantet pizzabunn. Legg parmaskinken i midten på langs. Legg seks hardkokte egg på langs oppå skinken. Legg på skiver av fersk mozarellaost og soltørkede tomater. Legg friske basilikumblader over. Dryss over revet parmesanost.
Brett deigen over osten, skinken og det andre og pakk det inn til det blir en lang pølse. Stapp den ene enden inn i den andre slik at det blir en runding. Legg på et steikebrett med litt mel på. Smør på litt olivenolje og ha på litt frisk rosmarin.
Med sjokolade og banan
Slik legger du bananbitene oppå sjokoladepålegget. mmm... herlig.
Kjevl ut den andre deigklumpen til en tykk pizzabunn. Smør på et tykt lag sjokoladepålegg i midten på langs. Ha bananbiter og hakkede nøtter over sjokoladen. Rull deigen sammen og lag en snegle.
Legg på bakebrettet og smør på litt olivenolje eller melk.
Stek brødene på 200 grader i 30-35 minutter.