Bondesalat med egg, kapers og poteter

Eggene er ikke helt hardkokte og deles i to til bondesalaten med poteter og kapers.

Foto: Fra TV-serien Hygge i Strömsö / YLE

Bondesalat med egg, kapers og poteter

Paul Svensson har laget en femdagers meny og begynner mandagen med bondesalat. Han lager den med egg, poteter, kapers, salatblader og sennepssaus.


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Legg eggene i kokende vann og kok dem i 6 1/2 minutt. Avkjøles og skrelles.

Kok potetene.

Skjær potetene i terninger. Del eggene i to. Legg poteter og egg ut på et stort fat. Strø over kapers. Visp sammen ingrediensene til sausen og bland den med salaten. Fordel salaten over poteter og egg.

Tips

Denne oppskriften er en del av en ukesmeny. Hvis du koker dobbel mengde poteter på mandag er du ferdig med potetene som skal kokes til onsdagens omelett.

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Les mer: Hverdagsmat for 50 euro

Kilde: Paul Svensson i TV-serien Hygge i Strömsö/YLE