Slik gjør du
Skjær av den øverste spisse enden av løkene og ta av skallet. Bunnen, som holder løken sammen, skal bevares. Legg løkene på skjærebrettet, skjær dem gjennom fra topp til bunn ca. 1 centimeter fra midten. Dette gjøres hele veien rundt, så det blir 16 snitt.
Bland alle de tørre ingrediensene i en stor skål. I en annen skål piskes eggene sammen med melken. Legg en løk i melblandingen med bunnen ned. Øs melet over løken, så det kommer mel mellom lagene. Snu løken og la melet som er for mye, drysse av. Ha løken over i eggemelken, som øses over. La løken dryppe av og gi den en ny runde i melblandingen. Gjenta prosessen med den andre løken.
Friter løkene, en om gangen, i en gryte. Det må være nok olje til å dekke løken. La den friteres i ca. 5 minutter med bunnen opp. Snu løken og friter i 4–5 minutter til, eller til løken er gyllen og sprø. Sett løken lunt i ovnen mens den andre løken friteres.
Dipp
Rør alle ingrediensene godt sammen. Smak til.
Legg løkene på et fat og la gjestene bryte deler av løkene. Spises med litt dipp.