NRK Meny
Biff Stroganoff

Rømme, rødbeter og sylteagurk er godt til biff Stroganoff.

Foto: Aina C. Hole/Opplysningskontoret for Kjøtt

Biff Stroganoff

Børst gjerne støvet av en gammel klassiker og prøv denne. Biff Stroganoff fortjener å komme på bordet igjen!

Slik gjør du

Skjær kjøttet i store strimler, (0,5 x 6 cm).
Brun kjøtt og hakket løk i smør.
Legg kjøttet over gryte og tilsett salt og pepper. Tilsett tomatpuré.

Skjær sjampinjong i skiver og ha denne over i gryten.
Tilsett kraft og rømme og la retten koke noen minutter.

Anrett Biff Stroganoff på tallerken eller i en skål. Legg på en spiseskje rømme, rødbeter og sylteagurk per porsjon.

Serveres med potetstappe, eventuelt med ris.

Kilde: www.matprat.no