NRK Meny

Biff à la Lindström à la Sara

– En klassisk Biff à la Lindström inneholder kapers, syltede rødbeter og fransk sennep og serveres med stekt egg. Her bruker jeg friske rødbeter og serverer biffen med ristet brød og coleslaw, sier Sara Begner.

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 175 °C.

Skrell og kok potetene.

Mens potetene koker lager du coleslaw.
Strimle kålen i en bolle. Bland sukker, krydder og eddik og slå det over kålen. Bland med hendene – trykk det sammen, nesten som om du prøver å mose kålen. Du skal få kålen til å mykne. Tilsett revet gulrot, sennep og yoghurt og bland.

La salaten stå og trekke mens du lager biffene.

Riv rødbeten grovt i en bolle. Ha i resten av ingrediensene. Bland sammen til en deig og form relativt tynne (ca. 1½ cm) karbonader. Stek biffene i litt smør og olje over middels varme til de er gylne og sett dem i ovnen i 15 min.

Rist fire skiver brød. Legg en klatt av cole slaw på hver og så biff på toppen.

Kilde: Sara Begner i TV-serien Saras kjøkken/SVT