Laster innhold, vennligst vent..
Lars Barmen lager en italiensk rett med pasta og sitron. Fra TV-serien Barmeny.

Lars Barmen gir deg fine tips om koking av pasta. Hvorfor skal du alltid vente til vannet fosskoker før du har pastaen nedi? Det og mer får du svar på i videoen.

Barmens spagetti med sitron

– Enkelt og veldig italiensk, sier Lars Barmen om spagetti med sitron.

Slik gjør du

Kok opp 2½ l vann med salt og tilsett spagetti. Kok til pastaen er ”al dente”- dvs. ferdig kokt, men med litt tyggemotstand.
Sil av vannet og tilsett olivenolje.

Legg pastaen over på serveringsfat og smak til med salt, pepper, sitronsaft og -skall.
Grovhakk flatpersille og dryss over. Høvle parmesan over til slutt.

Tips

Sånn lager du din egen pasta:

Se også: Oppskriftene fra Lars Barmen

Kilde: Lars Barmen i TV-serien Barmeny