NRK Meny
Normal

Barmens pasta

Lars Barmen lar seg inspirere av italienske pastaretter og tilbereder dem på sin måte. Her får du oppskriften på hjemmelaget pasta, med video. Og rettene med den ferdige pastaen er gode og enkle.

Lars Barmen viser hvor lett du lager pastaen selv. Fra TV-serien Barmeny.

La Lars Barmen vise deg hvordan han lager fersk pasta

Lars Barmen er en av Norges mest kjente kokker. Han har vært på kokkelandslaget, skrevet kokebøker og lært det norske folk å lage mat på TV. I over fire år laget han mat i TV-serien Barmeny. Her får du ti oppskrifter fra programmet om pasta som gikk på NRK første gang våren 2000.

Pasta på Barmens vis

Pasta brukes vanligvis som en forrett i Italia, mens vi i Norge ofte har det som hovedrett. Her er oppskrifter på enkle retter med få ingredienser. Noe for enhver smak. Pasta med røkelaks, blåskjell, asparges, nøtter, sopp, paprika, fenalår, squash, sitron og tomater. Og pastarettene er med båndspagetti, sommerfugler, pastarør, spagetti og lasagneplater. Alle rettene kan du lage både med fersk og tørket pasta.

I oppskriftene er det lagt inn video der Lars Barmen lager akkurat den retten. Hvis du vil se hele programmet så finner du det i Nett-TV.

Lars Barmen lager en italiensk rett med pasta og sitron. Fra TV-serien Barmeny.
Lars Barmen lager fettucine carbonara, fra TV-serien Barmeny.
Lars Barmen lager pasta med røkelaks. Fra TV-serien Barmeny.
Lars Barmen koker farfalle og har blåskjell til. Fra TV-serien Barmeny.
Lars Barmen lager en enkel pastarett med asparges, pistasjnøtter og valnøtter. Fra TV-serien Barmeny.
Lars Barmen bruker pasta med steinsopp og lager en soppsaus til. Fra TV-serien Barmeny.
Lars Barmen lager kald pastasalat. Fra TV-serien Barmeny.
Arrabiata betyr sint, og denne pastaretten er sterk. Lars Barmen fra TV-serien Barmeny.
Lasagne som ikke er stekt i form, men bare lagt lagvis på fatet. Fra TV-serien Barmeny.