NRK Meny
Laster innhold, vennligst vent..
Lars Barmen lager fettucine carbonara, fra TV-serien Barmeny.

Carbonara serveres med en rå eggeplomme, den blander du inn i pastaen før du begynner å spise.

Barmens fettucine carbonara

Pasta carbonara er en klassisk italiensk rett. Lars Barmen lager den med fersk båndspagetti, fettucine.

Slik gjør du

Kutt baconet i små terninger og fres det i en kjele til det er gyllent. Kutt løken i skiver og tilsett dette sammen med baconet. Tilsett fløten og kok ca. 5 minutter.

Kok fettucine i rikelig vann, sil av når den er ferdig kokt og vend inn sausen.

Legg pastaen over på tallerkener og kvern over svart pepper.
Sett en eggeplomme på hver tallerken før servering, og høvle over parmesan.

Tips

Lag din egen pasta:

Kilde: Lars Barmen i TV-serien Barmeny