NRK Meny
Lasagne som ikke er stekt i form, men bare lagt lagvis på fatet. Fra TV-serien Barmeny.

Lars Barmen lager lasagneplatene selv og legger kjørvelblader i deigen. Se hvordan han gjør det i videoen.

Barmens åpne lasagne med fenalår

Squash, fenalår og saus mellom lasagneplater, men denne gangen er det ikke i ildfast form i stekeovnen. Lars Barmen lager åpen lasagne.

Slik gjør du

Skjær squashen i skiver. Stek den i 2 ss smør i stekepanne, smak til med salt og pepper og stek til squashen er mør.

Saus
Kok opp vannet og pisk inn 100 g smør. Kutt fenalår i strimler og tilsett i sausen. Kutt kjørvel grovt og ha i sausen rett før servering.

Kok lasagneplatene i rikelig vann til de er gjennomkokte. Løft dem over på tallerken eller et fat med litt olje på. Legg lasagneplater lagvis med squash og kjørvelbuljong på tallerkener.

Tips

Se også: Oppskriftene fra Lars Barmen

Kilde: Lars Barmen i TV-serien Barmeny