Slik gjør du
- Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.
- Vask og rens paprika, brokkoli, gulrøtter og sukkererter og skjær dem i biter.
- Varm oljen i en bålwok. Stek laksebitene 1–2 minutter på hver side til de får en blekrosa farge. Ta laksebitene ut av woken og legg dem til side.
- Stek grønnsakene raskt på høy temperatur.
- Tilsett kokte nudler, limesaft, soyasaus og sweet chilisaus til grønnsakene. Bland godt og tilsett laksebitene.
- Smak eventuelt til med mer soyasaus og sweet chilisaus.
Tips
ANBEFALTE FORBEREDELSER:
- Vask, rens og del opp grønnsakene.
- Kok nudlene.
- Skjær fisken i biter.
- Pakk fisken sammen med et fryseelement.
UTSTYR: Skjærebrett, kniv, rotskreller, stekespade, bålwok
VARMEKILDE: Grill, bål
Kilde: Fiskesprell (Helse- og omsorgsdepartementet, fiskeridepartementet og Norges sjømatråd)