Laster innhold, vennligst vent..
Smalhans-lærling Supattra Manorueang (19) viser oss igjen hvordan å lage et rimelig gourmet-måltid.

Supattra Manorueang viser deg hvordan du lager retten, steg for steg.

Bakt torsk i couscous og hjertesalat

Smalhans-lærling Supattra Manorueang viser oss hvordan å lage et rimelig gourmet-måltid.

Slik gjør du

Ta av skinnet på fisken og kutt fisken opp i cirka 1,5 centimeter tykke biter.

Ha panko og mel i forskjellige boller og visp egg i egen bolle. Ha salt og pepper i melet.

Begynn med å dyppe hele fiskebiten i melet, så i egg, deretter i panko/brødkrum før du legger bitene på et brett.

Vam opp olje til cirka 160 grader. Du kan sjekke temperaturen ved å dyppe en tresleiv i oljen. Hvis det bruser rundt sleiven, er oljen klar.

Friter fisken når oljen er varm. Fisken skal bli gyllen og gjennomstekt.

Couscous-salat

Finkutt stangselleri og rødløk i små terninger. Del granateplet i to og ta ut kjernene. Ha couscous i en bolle og bland i stangselleri, rødløk og granateple. Smak til med salt, pepper, olivenolje og sitron.

Sriracha-majones

Ha aioli og sriracha i en bolle. Bland godt sammen og smak til med salt, pepper og sitron.

Servering

Anrett den bakte fisken i hjertesalat med couscous og sriracha-majones. Topp med koriander.

Tips

Supattra Manorueang er kokkelærling ved restauranten Smalhans og gir deg oppskriftene på tre rimelige og gode retter.

Supattra Manorueang presenterer seg.

Kilde: Supattra Manorueang