Slik gjør du
Skjær auberginen i tynne skiver på langs. Legg skivene utover et stekebrett og pensle dem med olivenolje. Stek skivene i ovn ved 180 ºC i ca. 10 minutter, eller til de blir bløte.
Skjær squashen i små terninger og finhakk hvitløken. Stek squashterningene lett i en varm stekepanne, tilsett hvitløken og smak til med salt og pepper.
Ha squashen over i en bolle og rør inn cottage cheese, timian, parmesan og egg. Legg en stor skje av blandingen i enden av aubergineskivene og rull sammen.
Finn frem en ildfast form og hell i tomatsausen. Fyll formen med auberginerullene og husk å la skjøten være vendt ned, det blir penest. Visp sammen crème fraîche, hakket ansjos og revet parmesan.
Smak til med salt og pepper og hell sausen over rullene. Gratiner i stekeovnen ved 200 ºC i 25-30 minutter. Server med frisk salat og godt brød.
Tips
Smak den ferdigkjøpte tomatsausen til med god olivenolje og hakket frisk basilikum.
Kilde: Lise Finckenhagen i Frokost-tv 2007