Laster innhold, vennligst vent..

Åtte skumle oppskrifter til halloween

Knask eller knep! Halloween er like rundt hjørnet, og dette er oppskriftene som får det til å grøsse litt ekstra på ryggen under årets halloweenfeiring.

Pølsefingre

PØLSEFINGRE: Så ekle at du nesten ikke orker å se på dem. Oppskriften finner du nederst i saken.

Foto: Marit Hegle

Noen ganger er det overraskende hvor lite som skal til for å lage maten litt ekstra skummel til Halloween. Vi gir deg alt fra de enkle oppskriftene til de mer avanserte.

Skumle mumier

Det skal ikke mye til, bare marengs sprøytet ut i sikksakk og svarte sukkerperler til øyne, så har du de perfekte mumiene til halloweenfeiringen.

Et sunnere alternativ

Spøkelsesbananer er fine å servere til små halloween-gjester. Men de er også gode som et litt sunnere alternativ til frokost eller i nistepakken, både til små og store.

Uhu! Det spøker

Små, søte spøkelser som er til å spise opp. Denne oppskriften krever mer tid og presisjon, men gir i gjengjeld en god smaksopplevelse.

Skummel muffins

Litt pastafarge i muffinsen gjør susen. Marit Hegle velger en oransje versjon inspirert av gresskaret, men her er det bare å slippe kreativiteten løs.

Ordentlig halloweenkake

Less på med masse godt og skummelt godteri. Det er fargene og pynten som gjør en vanlig sjokoladekake til et syn på halloweenfesten.

Krokete fingre

Kjøp ferdig kransekakemasse, og med enkle grep har du en knoklete og blodig finger som passer perfekt til halloweenfeiringen.

Hårete paprika

Det er litt enklere å skjære ut øyne og munn på en paprika enn på et gresskar. Med spagetti og ketsjup blir det skikkelige spagettimonstre til halloween.

Blodige fingre

Skrekk og gru! Dette kan bli i det ekleste laget. Det skal ikke mye til før en helt vanlig pølse blir til en skummel pølsefinger. Perfekt å servere på halloween.