Noen ganger er det overraskende hvor lite som skal til for å lage maten litt ekstra skummel til Halloween. Vi gir deg alt fra de enkle oppskriftene til de mer avanserte.
Skumle mumier
Det skal ikke mye til, bare marengs sprøytet ut i sikksakk og svarte sukkerperler til øyne, så har du de perfekte mumiene til halloweenfeiringen.
Et sunnere alternativ
Spøkelsesbananer er fine å servere til små halloween-gjester. Men de er også gode som et litt sunnere alternativ til frokost eller i nistepakken, både til små og store.
Uhu! Det spøker
Små, søte spøkelser som er til å spise opp. Denne oppskriften krever mer tid og presisjon, men gir i gjengjeld en god smaksopplevelse.
Skummel muffins
Litt pastafarge i muffinsen gjør susen. Marit Hegle velger en oransje versjon inspirert av gresskaret, men her er det bare å slippe kreativiteten løs.
Ordentlig halloweenkake
Less på med masse godt og skummelt godteri. Det er fargene og pynten som gjør en vanlig sjokoladekake til et syn på halloweenfesten.
Krokete fingre
Kjøp ferdig kransekakemasse, og med enkle grep har du en knoklete og blodig finger som passer perfekt til halloweenfeiringen.
Hårete paprika
Det er litt enklere å skjære ut øyne og munn på en paprika enn på et gresskar. Med spagetti og ketsjup blir det skikkelige spagettimonstre til halloween.
Blodige fingre
Skrekk og gru! Dette kan bli i det ekleste laget. Det skal ikke mye til før en helt vanlig pølse blir til en skummel pølsefinger. Perfekt å servere på halloween.