Frisk panna cotta
Dette er en fløyelsmyk dessert med frisk smak av lime fra Lise Finckenhagen. Fløtepuddingen får en frisk smak av frukt og bær med bringebær eller pasjonsfrukt.
Syrlig sitronpai
Denne syrlige herligheten består av kjekssmuler, sitronkrem og marengs.
Skum med bringebær
Bringebærskummet har en god og frisk smak av bringebær, og det smelter på tungen når du tar en bit, lover Marit Hegle.
Enkel iskrem
Den veganske iskremen til Mari Hult er uten egg, meieriprodukter, gluten, nøtter og soya. Den hemmelige ingrediensen finner du i alle matbutikker i Norge.
Semifreddo
Semifreddo betyr halvfryst og er en italiensk dessert, forteller Miriam Østvik Jenssen. Her kan alle komponentene lages god tid i forveien.
En sprek fetter
– Jeg liker å tenke på denne desserten som den spreke byfetteren til de tilslørte bondepikene, sier Marit Hegle. Med sprø mandelkrokan og frisk vaniljekesam til eplemosen får du et mer smakfullt og spennende smaksbilde.
Lett epledessert
Mange forbinder epler i dessert med eplekake. Denne superenkle desserten har noen av de samme smakene, og er en av Arve Serigstads absolutte favoritter. Nettopp fordi den er så enkel. Og så veldig – veldig god.
Is på 1-2-3
Sist, men ikke minst har vi denne superenkle sunne iskremen fra Lise Finckenhagen. Server den med god samvittighet, og nyt hvert sekund.