Slik gjør du
Oreokjeks knuses og blandes med smeltet smør. Trykk dette ned i bunnen på formen og sett kjølig i cirka 30 min.
Pisk ostekrem av philadelphiaost, melis og vaniljesukker. Bland inn cirka 1 dl ferdigpisket krem i ostemassen. Ha dette over kjeksbunnen og sett kjølig.
Lag sjokolademousse av egg og sukker som piskes til eggedosis. Pisk 1 dl fløte til krem og smelt melkesjokoladen. Bland dette til slutt. Dette blir litt mye mousse så bruk kun det du får plass til i formen. Settes kaldt igjen i cirka en time.
(Grunnen til at du må lage for mye sjokolademousse er at når mengdene er så små, klarer man ikke piske mindre mengder enn dette.)
Pisk fløte og sukker til krem og ha over sjokolademoussen. Smelt mørk sjokolade og ha over kremen.
Strø over nøttekrokan, nøtter eller knust oreokjeks.