Laster innhold, vennligst vent..
Arme påskeriddere

Arme riddere med appelsin, rømme og blåbærsyltetøy.

Foto: Rolf T. Øygarden

Arme påskeriddere

Påsken er tiden for skikkelig digg frokost! Gjør en vri på de klassiske arme ridderne og vips så har du påskeriddere.

Slik gjør du

Pisk sammen egg, melk og sukker. Ha i kanel, kardemomme og skallet av en appelsin. Rør godt.

Dynk loffskivene i blandingen og stek i smør på middels varme til de får en gyllen farge.

Kutt appelsinfileter ut av appelsinen og del den i mindre terninger.

Anrett lune påskeriddere medappelsinterninger, flytende honning, en god klatt rømme og nyrørt blåbærsyltetøy.

Tips

Riv 2 spiseskjeer brunost og topp opp ridderne med. Det gjør det enda bedre!

Kilde: Rolf T. Øygarden i «Gul miks»/NRK P1