NRK Meny
Anolini

Simona og Lucia Musi bruker et stempel når de lager anolini.

Foto: NRK

Anolini

Lars Barmen er i Parma i Italia, byen med parmaskinke og parmesan. Søstrene Simona og Lucia Musi lærer kokken fra Norge å lage pasta med kjøttfyll, anolini.

Slik gjør du

Pasta
Bland melet med eggene og arbeid til en fast deig. La deigen hvile kaldt i 1\2 time og kjevle den ut til tynne plater.

Anolini
Kok alt kjøttet i vann i 4 timer. Kutt kjøttet i terninger og ta vare på kokekraften. Bland kjøttet med brødkrumme, parmesan og egg, - og spe med kokekraften til en fast konsistens. Smak til med salt, pepper og muskat.
Legg små kuler av dette fyllet på utkjevlet pasta, legg et nytt lag pasta på og stikk ut små ravioli.

Kok anolini i lettsaltet vann i ca. 4 minutter og server med litt av kokekraften fra kjøttet.

Tips

Se også: Oppskriftene fra Lars Barmen

Kilde: Simona og Lucia Musi i TV-serien Barmeny