1. Deilig salat
Asparges står godt til laks, både når det gjelder smak og farger. Denne salaten kan lages med både grønn og hvit asparges.
2. Risotto
Denne risottoen kan serveres både som en egen rett og som tilbehør til hvitt kjøtt, fisk og skalldyr.
- Se også: Flere italienske fristelser
3. Lekker terte
I denne terten bruker Lise Finckenhagen ferdige frosne butterdeigsplater og norske oster.
4. Asparges gratinert med fløtesaus
Friske grønne asparges gratineres i ovnen med en fyldig saus av fløte og ost.
5. Aspargespai
Asparges i kombinasjon med skinke og vårløk er en sikker vinner.
- Se også: Besøk midt i uka?
6. Nypoteter og asparges
Årets første nypoteter sammen med asparges er perfekt på sommerbufféen.
- Se også: Oppskrifter på mat uten kjøtt
7. Enkel forrett med hvit asparges
Hvit asparges gir litt ekstra luksus. Det både smaker godt og ser lekkert ut sammen med laks og ramsløk.
- Se også: Sju oppskrifter med ramsløk
Klassiker
Asparges sammen med en smørsaus er en perfekt kombinasjon
- Se også: Flere oppskrifter med asparges