skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Jul 2002 3_1
Her er du: NRK.no > Jul Sist oppdatert 11:58
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Se bildene:
I disse dager avholdes VM i fyrverkeri i Manila i Filippinene. Kanskje til inspirasjon når nyttårsrakettene skal kjøpes? Se bildene her!

En verden av nisser:

Slik så nissen ut

At nissen reiser jorden runsdt med gaver til alle, er noe ethvert barn vet. Men at han faktisk ser helt forskjellig ut på de forskjellige stedene, er kanskje ikke like godt kjent. Se bildene av nissen over hele verden her.

Nye nøtter til jul

Når gavene er pakket ut og maten spist opp, er det på tide å gå løs på nøttene. Fra 1. juledag og åtte dager framover får du hver kveld sjansen til å knekke årets julenøtter på NRK1.


Norgesglassets julesider

Jula er nær, og i år som i fjor lader vi opp med juleserier her i Norgesglasset. På våre julesider finner du Nordpolnytt, skillingsdikt, juleserieanmeldelse, jul i Radio Røynda og annet julestoff.

Hvor kommer julenissen fra?

I dag er julenissen en tykk mann i røde og hvite klær, med hvitt skjegg og stor gavesekk, som bor på Nordpolen. Men sånn var det ikke alltid! Les mer om julenissens opphav her.

Jesus fra brødhuset

Juleevangeliet, eller i hvert fall deler av det, burde være kjent for de fleste. Mindre kjent er kanskje at de lærde strides om hvor Jesus egentlig kommer fra.

Sunt med nøtter!

Er du blant dem som holder deg unna nøtter eller begrenser inntaket, fordi de er fetende og kaloririke? Vel, da bør du tro om igjen! Se her!

Juleradioen P1

Julerøde Nitimer, Fana kirke som julekirke, kanefart, spennende portretter og all den julemusikken som hører til. NRK P1 byr på en fyldig og innholdsrik julemeny.

Juelsens juledesserter

Vår julekokk, Stig Juelsen, forteller hvordan vi lager de gode dessertene til julemiddagen. Karamellpudding, brent spansk krem, riskrem, multekrem. Dessuten har han egne snaps-oppskrifter.

Årets blåmandag, første nyttårsdag!

Økonomisk bakrus

Foto: NRK/FBI
FBI har samlet «tre vise menn» for å gi deg gode råd slik at du unngår den store økonomiske bakrusen i januar.

 
Månetoppen
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no