NRK.no toppbanner
Her er du: NRK.no > Lukket > Åpen Post > VIP > Video
VIDEO
NYHETER
HISTORIKK
HJELP/FAQ
SERIER
LENKER
ØNSKER/FORSLAG
 
Mediastorm!

Her ligger sendingene og venter på deg

Klikk på linken og du kommer til et eget, magisk sted der du kan se alle vårens 10 sendinger!

Publisert 03.01.2002 21:45. Oppdatert 04.04.2002 15:57.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
Sendingene 6-10 er beskrevet på egne sider.

Sendinger 4 og 5

Disse sendingene husker vi svært lite av, både pga. influensa og pga. Brageprisen i USA, som vi alle fulgte veldig nøye med på. Men, kort oppsummert: 'Det er boka mi', Drapsavsnittet, realityserien Huset, Classe Ekman, Bård som NRK-korrespondent i Stockholm, Kyllingmann & Kattekvinne, Fata Morgana, Tungtvann rocker bygningen, osv. etc. you know the deal, DAWG!!!

Sending nr.3 god som gull

Tredje-sendingen kom i mål, med en teater-rekonstruksjon av Kyllingskandalen (siden vi ikke får lov å vise den ekte versjonen), Classe Ekman snakker om "Judebåten" og prøver seg som veiarbeider i rullestol, premiere på den brennaktuelle NRK-produserte reality-serien "Huset", nye byråkratiske krumspring i Drapsavsnittet, Norgesmagasinet med innslag om hunden som tar seg av baby-stell og mye, mye, mye mer...

NB: Under "Sending 3 - uredigert" i videoarkivet finnes sketsjer og elementer som ble klippet bort før programmet gikk på lufta.

Nr.2 vel overstått

Vi greide oss ganske bra i andre-sendingen, synes vi selv (men så er vi omringet av "ja!"-mennesker som gjør alt for at vi ikke skal være urolige eller alt for kvalitetsfokuserte).

Kyllingmannen ble behørig kommentert, NRK-sjef John Bernander var med via satelitt, og SVT-reporter Classe Ekman viste et innslag om Valgerd Svarstad Haugland mens Reidar Aukland i Norgesmagasinet viste at vold i hjemmet ofte skyldes offeret. Ellers fikk se den brennaktuelle situasjonskomedien Ordneru' Gård, en etnisk utgave av gode, gamle Kontrapunkt, og i Drapsavsnittet fikk vi se hvordan ferskingen Geir (Harald) og veteranen Truls (Bjørn Sundquist) møttes for første gang, mens Tungtvann holdt koken, bl.a. med et knallbra Dr.Dre-sample.

Media var blide som smør etterpå, og det samme var publikum.

Klikk på linken for å se programmet på din egen PC (eller Mac, for dere som jobber i mer kreative yrker).
Premieren

I årets første Åpen Post fikk vi møte Robert for første gang, som den desperate SVT-korrespondenten Classe Ekman og som medlem av den meget beske teatertruppen Fata Morgana.

Bård ledet programmet med stø hånd, og dukket også opp som den kritiske gla'-reporteren Reidar Aukland i Norgesmagasinet og som politimann med bart i første avsnitt av Drapsavsnittet.

Harald åpnet som bitter nynorsk-idealist og fortsatte som Kattekvinne og kulturjournalisten som ringer på hos forfatteren Jan Kjærstad i kyllingdrakt.

I tillegg fikk vi små glimt av Jan Simonsen og et hyggelig gjensyn med Midtnytt-karan.

Kort sagt: klassisk Åpen Post i ny drakt!

Oppdelingen i enkeltsketsjer er nå foretatt. (Se linken til høyre.) I tiden fremover skal ukens sending ligge klar morgenen etter.

NB: Sendingene kommer i reprise lørdager på NRK2 etter reprisen av Først & sist
Piloten

Åpen Post-piloten ble tatt opp 21. desember. Fredrik Skavlan var stand-in for en febersyk Bård Tufte Johansen.Vi legger ut denne prøve-"sendingen" til tross for at mye gikk skeis her. På en slik generalprøve tester vi ut forskjellige ting for å se hva som fungerer, og sketsjer etc. vil dukke opp etterhvert i sterkt omarbeidede versjoner.

Av innholdet på piloten:
Politiserien Drapsavsnittet
Norgesmagasinet
Classe Ekman
Fata Morgana

 

Det blir ialt 10 episoder denne sesongen, en hver onsdag frem til 20. mars.


 
annonseheader
Rykkinn-porselen
JEG MENER AT:
10 siste topp høyremeny
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no