NRK.no toppbanner
Her er du: NRK.no > Lukket > Åpen Post > VIP > Nyheter
VIDEO
NYHETER
HISTORIKK
HJELP/FAQ
SERIER
LENKER
ØNSKER/FORSLAG
 

Åpen Post som idrettsgren

Mange har et overfladisk forhold til fjernsyn, de tar ikke mediet på alvor. Slike folk burde ta seg sammen, kraftig sammen, og lære av NN (vil etter litt betenkning være anonym) fra Oslo. Han arrangerer hvert år Åpen Post Maraton, hvor det konkurreres om å se flest episoder sammenhengende.

Publisert 09.04.2002 12:22. Oppdatert 27.05.2008 13:27.
Vår innsender forteller:

".. vi samles ca 10 venner i den hensikt å holde ut lengst foran skjermen med dere to. Har samtlige episoder av Åpen Post på video, hvilket utgjør helt absurd mange timer. Som i et hvilket som helst annet maraton er utøverne nødt til å ty til dramatiske og sterke midler for å holde ut til siste slutt og vinne. Under fjorårets maraton var vi fire stykker igjen som kjempet om seier da vi var kommet til 2001-sesongen (episode 4). Da måtte en av deltakerne så sinnsykt på do, at han gjorde som Grete Waitz under New York Marathon, ja han (--Resten av avsnittet strøket av webredaktør--). Poenget er: dette er blodig alvor."

Åpen Post Maraton. Fra venstre: Ketil Mosleth, gymlærer Sande, Bård Tufte Johansen, Larsen.


Vi gratulerer NN med vel gjennomført maraton (nå med spesialgaver donert av redaksjonen), og ønsker lykke til videre. Curlingspillere vil kanskje protestere, men vi kan tenke oss anerkjente idrettsgrener som er mindre anstrengende enn dette.

LENKER

 
annonseheader
Rykkinn-porselen
JEG MENER AT:
10 siste topp høyremeny
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no