NRK.no toppbanner
Her er du: NRK.no > Lukket > Åpen Post > VIP > Nyheter
VIDEO
NYHETER
HISTORIKK
HJELP/FAQ
SERIER
LENKER
ØNSKER/FORSLAG
 
NYHETER
Rasering av ruglet rekreasjonssted
Det er lettere å rive enn å skape
Til tross for protester setter "kulturbyen" Arendal ufortrødent i gang med å jevne sitt mest kjente landemerke med jorden. Følg profittjegernes vandalisme minutt for minutt. (OBS: For bare noen få kroner får du tilgang til videoarkivet, der du bl. a. finner hele Min Drømmeserie!)

Høy historisk verdi (evt. gjenbruk)

Gikk du glipp av disse artiklene på Åpen Post VIP?

Forsker Jon Didrichsøn ble fort en media-darling
Vi forandret nettavisnorge. Nå legger vi ut arkivmaterialet til deg, den jevne leser.

Fluefiske og panfløyte

Bi-inntektene: fisk og fløyte
En rekke seere lurer på hva Bård og Harald skal gjøre nå som årets programmer er unnagjort. Det er ingen hemmelighet at Bård lager programmer om fluefiske, men visste du at han i utlandet er mest kjent som panfløytist?

Statisk værvarsel

Åpen Post som idrettsgren

Men, er det ikke..?
Mange har et overfladisk forhold til fjernsyn, de tar ikke mediet på alvor. Slike folk burde ta seg sammen, kraftig sammen, og lære av NN fra Oslo. Han arrangerer hvert år Åpen Post Maraton, hvor det konkurreres om å se flest episoder sammenhengende.

Nytt lavmål fra tidligere idealist

Kyllingmannen: nå med eget kryssord

Samfunnskritikk og hjernetrim samtidig
For kyllingmannen ble veien fra medierefser til stueren C-kjendis kort og brutal. Etter en periodes stillhet håpet de fleste av oss at figuren nå var død og begravet. Men da undervurderte vi åpenbart desperasjonen etter å tyne konseptet for siste rest av popularitet og penger. Kyllingmannen står igjen frem og forteller "alt" - i siste utgave av "Hjemmet-Kryss Extra"!

Siste natten med gjengen

Festen

Roald Øyen med sin Jarle-parodi
For spesielt interesserte legger vi nå ut bilder fra festlighetene i forbindelse med den siste sendingen. Se bildene, latteren, tårene, presangene og korrespondentene her.

Språk korreks:

Riktig uttale av Al Qaida

- Norge som vanlig en sinke, sier språk konsulent
- Al Qaida skal uttales med trykk på "a" og ikke "i" i /ka:ida/, ellers får ordet helt feil betydning, sier språk konsulent R. V. Fjeld.

Fjernsynets sikre død, antageligvis

Se nest siste sending uklippet

Larsen begynte å si
Onsdag kveld gjorde vi det igjen: Sendingen lå tilgjengelig på nettet før den ble vist på TV. I tillegg får du med deg ting som ble klippet bort, og litt fra oppvarmingen i studio.

Kunst eller simpelt plagiat?

Rykkinn-porselen

Den opprinnelige Rykkinn-tallerkenen
Firmaet Decor Art har nylig laget en samling porselenstallerkener med motiver fra Rykkinn (hjem-drabantbyen til Harald). Men de var nok ikke først ute i denne nisjen. Se selv.

Flash utkonkurrerer tidligere programmer

Classe Ekman erobrer nytt medium!

Geniene rider igjen!
Det er egentlig ikke et spill. Men det er littegranne spill på en måte. Sjekk det ut selv.

Multimedial begivenhet

Hytteturen nå på SMS!

For fans av serien Hytteturen kan vi nå tilby flotte mobil-logoer (eller "logos", som mange mellom 40 og 50 kaller det) og mobil-bildebeskjeder.

Krangel og internt rot

Classe Ekman refusert!

ble ikke trodd
Vi er vant med at SVT legger lista svært høyt når det gjelder godkjenning av reportasjer fra Norge. Sist onsdag ble Classe Ekman refusert av Bård og Harald, etter påstander om billedmanipulasjon. Se avisforsidene - og døm selv.

Norgesvenn

Darth og Randi Vader kjøper hytte i Norge

Rådmannen i Risør fornøyd med de nye sommergjestene
Darth Vader giftet seg med sørlandsjenta Randi i 1965. Nå kjøper de seg hytte i Risør.

Hiphop-kriminalitet

"Word up DAWG!" med Spellemanns-trofèet?

Dukket opp i TV-resepsjonen
Klovner I Kamp vant (velfortjent) Spellemannprisen fredag for årets hiphop-plate 2001, men mistet den under festen etter utdelingen. Onsdag kveld dukket den samme prisen opp på Åpen Post. Les hele historien her!

Vera Kvaals egen spalte tilbake igjen

Skriften og Sjelen: karikaturer av karikaturtegnere

Heisan
Hvem klipper frisøren? Hvem leger legen? Hvem legger rør hos rørleggeren? Og, ikke minst: hvem karikerer karikaturtegneren? Jo, det gjør jeg, Vera Kvaal.

1-årsjubileum for sendingen i fjor

Spellemannsprisen før og nå

Bård fikk i fjor opsjon på å lede Spellemannsprisen for 10 år fremover. Her ser du klipp fra fjorårets humorinnslag under showet.

Mild engelsk banning ønskes

Konkurranse! Jeezez!

Ukoselig? Det får være opp til andre å avgjøre.
Uttrykkene "Jeezez!" og "Holy Maloney!" har spredd seg som en ildebrann de siste ukene. Nå ber Harald om forslag til flere uttrykk, på vegne av figurene som kommer inn og avbryter Bård.

Billig populist eller stor demagog?

Haralds speech to the Generation of 68

Fikk folkets hjerte i brann
Vi har allerede fått mange forespørsler om å legge ut Haralds appell til 68-generasjonen fra den siste sendingen. Her er den (i sin helhet).

Historisk retusjering

Vi ber om det, nå...

Flere av VIP-medlemmene (bl.a. Torstein Sunde) har bedt om fine bilder av Bård, Harald og Robert som de kan leke med på PC-ene sine. Nå har vi noen bilder klare. Dere kan vri og vrenge på virkeligheten til krampa tar dere (men ikke lag noe altfor injurierende, da, please).
MER  [VIP]

SJOKKRAPPORT

Noen etniske kjendiser populære på NMH

En fersk spørreundersøkelse blant studenter ved Norges Markedshøyskole NMH-BI i Oslo konkluderer med at negre er mye kulere enn stanere. 
annonseheader
Rykkinn-porselen
JEG MENER AT:
10 siste topp høyremeny
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no