NRK.no toppbanner
Her er du: NRK.no > Lukket > Åpen Post > VIP > Historikk
VIDEO
NYHETER
HISTORIKK
HJELP/FAQ
SERIER
LENKER
ØNSKER/FORSLAG
 
Det beste fra radiokarrieren:

Julaften med Bård og Harald

Til sendingen julaften gad ikke Bård og Harald gå i studio. I stedet sendte de repriser av det de hadde gjort før på høsten. Og derfor kan du her lytte deg gjennom alt det beste av Bård og Harald på radio, slik det ble sendt julaften 97.

Publisert 25.02.2002 12:28. Oppdatert 25.02.2002 12:34.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
Julaften 1997 kunne de som ikke hadde bedre ting å ta seg til høre Bård og Harald i Herreavdelingen. Her hadde de to samlet det beste av sine egne, ukentlige bidrag til Herreavdelingens sendinger gjennom høsten 97. Sketsjene fra sendingen kan du høre her.

Her får Midtnytt-fansen nye inside-historier fra kommunestyretmøtene i Steinkjer, og du får vite en god del ting du ikke visste om krympegass på sprayflaske. Dessuten snakker Harald endelig ut om sitt litt kreative forhold til fakta, og han illustrerer dette for lytterne med egne, selvlagede rockumentarer både om Beatles og deLillos. Han får også vist hvor utrolig enkelt det egentlig er å lage reisebrev. Du får også høre et knallhardt angrep på norsk miljøpolitikk av tidligere leder for Natur&Ungdom, Heidi Sørensen, som synes at Norge dummer seg ut på Kyotokonferansen.

Det viser seg at bare smuler av de gamle Herreavd.-sendingene er bevart i NRKs arkiver. Vi jobber uansett med å få lagt ut noe mer av materialet.


Fra innspillingen i studio


 
annonseheader
Rykkinn-porselen
JEG MENER AT:
10 siste topp høyremeny
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no