Vondt i klitoris

Hva skal man gjøre når klitoris blir så vond at det hindrer orgasme? Vår ekspert har gode råd.

Kvinnekropp (Illustrasjonsfoto)
Foto: BananaStock

 

Spørsmål

Hei. Kjæresten min har aldri fått orgasme. Hun nyter forspillet og blir våt og kåt, men i stedet for orgasme får hun enormt vondt i klitoris. 

Alt virker helt perfekt helt til det skal gå for henne - skjeden «pulserer» og hun er på nippet til orgasme, men så hugger smertene til.Har prøvd både med tungen og fingre.

Hva kan vi gjøre?

 

Margrete svarer 

Hei. Det kan være smart å stoppe litt i stimuleringen når hun merker at hun nærmer seg det som blir vondt for henne, for så å fortsette igjen, etter en bitte liten pause, slik hun ønsker det.

Det er viktig at dere begge er bevisst at sex skal nytes - det er ikke noe som skal presteres!

Bruk god tid på forspillet og vit at dere begge er trygge på hverandre og ikke trenger å prestere all verden for å være nære og intime.

sex
Foto: lev dolgachov

Kjæresten din bør også onanere for seg selv for å bli bevisst hvordan hun liker berøringen og stimuleringen av klitoris og området rundt. Så må du være lydhør når hun forteller deg hvordan hun liker å bli berørt med tunge eller fingre.

Dessverre glemmer mange å fortelle hvordan de liker å bli stimulert, eller de er for sjenerte til å fortelle det til sin sin partner. Ingen er tankelesere, og for å ha god sex med en annen, må man fortelle hverandre - i øyeblikket - om man ønsker stimuleringen litt annerledes; hardere, mykere, fortere, noen millimeter til høyere og så videre.

Noen kvinner sliter litt med å få orgasme. Det kan være ulike grunner til det, men i første omgang kan dere prøve disse rådene.

Lykke til!

Hilsen 
Margrete Wiede Aasland
Spesialist i sexologisk rådgivning

 

FÅ PULS-NYHETSBREV GRATIS. TRYKK HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV og radio

Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi bort. Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria bestemmer seg for å gjøre noe med dette.
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.
Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)