NRK Meny
Normal

Vil ha sex i mørket

Han vil kun ha sex i mørket og under teppet. Hun er desperat.

Kvinne, sex
Foto: ScanStockPhoto

Spørsmål

Jeg er ei jente på 36 år og jeg er sammen med en mann på 41.

Tidligere har jeg kun vært i langvarige forhold, der jeg har vært veldig fornøyd med sexen. Kjæresten min har hatt utallige damer, og han har vært i et par litt langvarige forhold. Vi har nå vært sammen i fem år.

Vi har kun sex i mørket og under teppet. Og han har aldri verken tatt eller sett på meg nedentil - og han tar heller ikke på brystene mine.

LES OGSÅ: - Han tilfredsstiller meg ikke

Han viser ingen interesse om jeg kler meg i sexy undertøy og viser tydelig hva jeg vil. Jeg har tatt det opp med han flere ganger og han sier bestandig at det skal bli forandringer, men det blir jo aldri det.

Jeg har forsøkt å spørre om han er homofil eller om han har opplevd ting som gjør det vanskelig for han å gi meg det jeg så sårt vil ha. Men jeg har aldri fått et forklarende svar.

Vi er ellers veldig flinke med massasje og pusking, men uansett hvor opphisset jeg blir, så blir han sjelden det.

LES OGSÅ: Tenner ikke på kjæresten lenger

Når vi en sjelden gang har sex, er det etter at han tar initiativ. Hvis jeg prøver å ta på ham, aviser han meg alltid, gjerne med en liten latter eller unnskyldning om at han er trøtt.

Kvinne, sex

Hun savner å bli tilfredsstilt. Hva skal hun gjøre?

Foto: Alex Bramwell

Jeg begynner å bli desperat.

Jeg er av den absolutte trofaste typen, men nå tar jeg meg i å se på andre. Han sier hver dag at han elsker meg og jeg tror han også på det. Men det er sårt når man har et behov til, som ikke blir dekket.

Hva skal jeg gjøre?

LES OGSÅ: Slutt på sex i forholdet

LES OGSÅ: Spør Margrete Wiede Aasland her

Svar fra Margrete

Det du beskriver er et problem du ikke kan gjøre noe med. Det er opp til han å finne ut av hva dette handler om, om han vil.

Det kan være mange grunner til at han ikke viser interesse for sex eller har manglende lyst, og jeg vil ikke komme inn på noen mulige årsaker her. Det blir å spekulere.

Dere kan gå sammen i parterapi hos psykolog eller spesialist i sexologisk rådgivning - og dere kan få hjelp til å finne ut av dette sammen.

LES OGSÅ: Sexy og sikker sex

Eller han kan gå alene om han ikke vet årsaken til sin manglende lyst til sex.

LES OGSÅ: Derfor bør du ha sex

LES OGSÅ: Teste litt sex-leketøy?

Hilsen

Margrete Wiede Aasland

Spesialist i sexologisk rådgivning

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.