NRK Meny
Normal

Uværet uteble

Hverken vind eller vann ser ut til å ha skapt problemer i Oslo og Akershus i natt.

På Haslum i Bærum var et nabolag uten strøm en periode etter at en grein fra et tre falt ned på en strømførende kabel i Blomsterkroken.

Også i Rustadveien i Heggedal falt et tre over veien på grunn av kraftig vind, og tok med seg en strømkabel.

100 personer i Nannestad ble strømløse like før midnatt, uten at årsaken er kjent, skriver Romerikes Blad.

Det ble sendt ut såkalt OBS-varsel også for Oslo og Akershus lørdag, men en ringerunde til Brann- og redningsetaten i Oslo og alle politidistriktene viser at hverken høy vannstand eller de kraftige vindkastene som var varslet har skapt større problemer.

Meteorologene varslet mulige kraftige vindkast opp i 25 meter pr. sekund, sør for Gardermoen, mens vannstanden var 80-110 centimeter over ventet nivå.

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.