NRK Meny
Normal

Trodde han fant hjerne i KFC-maten

Alle vet at hurtigmat ikke nødvendigvis lages av de mest eksklusive råvarene, men det som dukket opp i en pose fra KFC overgår det meste.

KFC-kylling så ut som hjerne

19 år gamle Ibrahim Langoo trodde han fant en kyllinghjerne i lunsjmenyen han kjøpte.

Foto: Peter Willows/BNPS / BNPS.co.uk

Synet som møtte 19 år gamle Ibrahim Langoo da han kjøpte lunsj på hurtigmatkjeden KFC kan ta matlysten fra de fleste. En skrukkete klump som ligner på hjernemasse lå nemlig inne i den ellers fristende frityrrøren.

– Det så ut som en hjerne

Ibrahim Langoo

Ibrahim Langoo sier at han aldri kommer til å spise på KFC igjen.

Foto: Peter Willows/BNPS / BNPS.co.uk

– Jeg pleier dra løs kyllingkjøttet med fingrene, forteller Langoo til den britiske nettavisen Daily Mail. Ifølge avisen hadde Langoo kjøpt et måltid som han skulle dele med en kamerat, men lunsjen fikk en brå slutt da han så det som dukket opp.

– Da jeg rev løs den andre biten så jeg noe grusomt skrukkete som ikke hadde noe i maten min å gjøre. Det så ut som en hjerne, og jeg kastet den ned på serveringsbrettet.

Ifølge 19-åringen gikk han så for å klage på maten, men på grunn av lange køer fikk han ikke hjelp fra noen av de ansatte.

– Ikke hjerne, men nyre

Dermed endte Langoo opp med å sende inn et bilde av kyllingen til KFC, som igjen satte sine eksperter til å undersøke den lite fristende matbiten. Der kom de fram til at maten muligens var mindre avskyelig enn Lango hadde fryktet.

Ifølge Daily Mail har ekspertene slått fast at det ikke var hjernemasse som var i biten, men antakeligvis en bit med kyllingnyre.

– Det ser ut som om nyren dessverre ikke ble fjernet i produksjonen av maten, sier en pressetalsmann til avisen.

Som oppreisning for den lite hyggelige overraskelsen skal Langoo ha fått tilbud om flere gratis måltider ved hurtigmatkjeden. Allikevel er det ikke store sjanser for at han kommer til å benytte seg av muligheten, skal vi tro 19-åringen.

– Jeg kommer aldri til å spise på KFC igjen, hverken i Colchester eller noen andre steder, sier han.

KFC har ingen utsalg i Norge.

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Helene sjekker inn - på asylmottak. Norsk dokumentar.
I fem døgn bor programleder Helene Sandvig sammen med asylsøkere på Dikemark Asylmottak. Det blir et tøft møte med en helt annen virkelighet.